Post by trolalovbahar on Feb 7, 2022 3:31:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšenie mincí ▞▞▞
▞▞▞ Hollywood Story®: Fashion Star 2022 version ▞▞▞
Hra sa mi páči, ale je ťažké zarobiť diamanty a potom veci, ktoré stoja diamanty, sú naozaj vysoké a takmer všetko stojí za diamanty. A energetická vec hovorí, že musíte počkať 1 minútu a 30 sekúnd, aby ste získali energiu. Ale ak sa úplne miniete, budete musieť počkať 5 minút, kým budete môcť skutočne niečo urobiť
Hra je zábavná okrem prípadov, keď robíte misie a musíte nájsť veci, ktoré ste už našli. Tiež prečo hviezdny klub začína na 4,99 dolároch týždenne??? To okamžite robí hru nanič. Stačí, ak za diamanty zaplatíme, ak chceme viac. A prasiatko. Mám pocit, že keby sme to kúpili, mali by sme pokračovať v zbieraní a používaní diamantov pre hviezdny klub. Kto chce neustále platiť za to, aby bol v hviezdnom klube a za prasiatko? Poďte vývojári.
Aktualizoval som túto hru asi 3-krát a stále píšu nové príbehy pridané do „čo je nové“, ale keď otvorím hru, nie sú tam žiadne nové príbehy, pretože som vyčerpal svoje príbehy a hra ma pri tom začína nudiť k smrti 😖
Táto hra ma veľmi bavila, keď som si ju stiahol, ale ako sa zvyšujete o úroveň vyššie, vaše diamanty začínajú klesať, všetko je drahé, nemôžete získať ani 200 diamantov, pokiaľ nezaplatíte veľa peňazí. Nerozumiem, prečo ste všetci hladní po peniazoch? Uľahčite získanie aspoň 300 diamantov. Viem, že to neurobíte, pretože ste všetci chamtiví AF, ale stále hovorím prosím 🥺. a tiež neznášam, keď hovoria kúpiť hviezdny obchod alebo čokoľvek, ale nemôžete to ani vymazať. prosím, opravte to. ....😣
Hollywood Story®: Fashion Star Phiêu lưu hwi
Keď som si to užil so svojou dcérou, dal som tomu 4 hviezdičky, pretože moja sedemročná dcéra mala problém pochopiť, čo má robiť
Táto hra je skvelá, ale bude krajšie, ak budeme môcť presúvať predmety a všetko a táto hra sa mi páči
Je to pekná hra a veľmi návyková
Tak zábavné a nie je ťažké posunúť sa v hre vyššie, takže je to ľahké, ale nie nudné
Hollywoodsky príbeh je najlepšia hra, ktorú som kedy hrala....
Je to super baví ma to 😍
Toto je najlepšia hra všetkých čias! Rád by som dal tejto hre 5 hviezdičiek, ale je tu problém. Šaty a doplnky sú veľmi drahé... A drahokamy sa zarábajú veľmi ťažko. Buď by mali byť šaty lacné, alebo by sa mali dať ľahko zarobiť drahokamy na viazanie....
PODVOD!!! Už som si stiahol a hral aplikáciu Tabou, pretože v nej bolo napísané, že dostanem 15 drahokamov, ale nedostal som ju. Občas som si pozrela aj reklamy na tie drahokamy, ale nedali mi to. Aj oblečenie je predražené!! Ak nemíňate peniaze, nemôžete sa dostať na vyššiu úroveň. Lepšie odinštalovať.
Milujem hru❤milujem tú hru❤
Netreba sa pozerať na dopĺňanie energie, stačí počkať a všetko je hotové tak dobre, pekne
Milujem túto hru..... len to, že začína veľmi pekne, ale potom sú veci, ktoré predávajú v obchodoch, super drahé alebo nedostupné. Mali by ste skutočne začať dávať hráčom oveľa viac bezplatných diamantov, ak chcete, aby si hru udržali. Koniec koncov, nie každý kupuje veci v hre. Ale ďakujem, stále je to veľmi zábavná hra. To je jediná aktualizácia, ktorú si želám urobiť!
Hollywood Story®: Fashion Star ماجراجویی lsi
Zábava pri prvom nákupe po chvíli vás aplikácia prinúti buď nakupovať produkty v obchode, alebo začať odznova.
Je to dobrá hra zo všetkých strán, ale je trochu závadná
Je to zábava, len si želať, aby ste ľahšie získali energiu a drahokamy, tento spôsob je veľmi pomalý a frustrujúci.
Je to veľmi super hra.💖💖💖
Hovorí, že nemôžem navštíviť priateľov, pretože potrebujem aktualizovať hru, ale potom nie je k dispozícii žiadna aktualizácia. Prosím opraviť. a urobte to tam, kde si môžete kúpiť veci bez drahokamov, napríklad, že máte na výber, zaplatíte 85 drahokamov alebo 60 000 alebo tak niečo
To je super hra
Super 👌 hra
Skvelé, stal som sa ikonou a dostávam skvelé ponuky za 4,99 dolárov. Teraz si to naozaj užívam, pretože si môžem kupovať veci, ktoré sa mi páčia. Ale teraz nie je veľa misií
Páči sa mi táto hra, ale musíte opraviť cenovky v obchodoch! Myslela som si, že za šaty platím 12 000 dolárov, ale v skutočnosti to stálo 120 000 dolárov a úplne ma to posralo, pretože mi to zobralo veľa peňazí.
Veľmi skvelá hra.
V tejto hre si nekupujem veci za skutočné peniaze, ale stále bez použitia skutočných peňazí, páči sa mi to, milujem túto hru, ale načítanie niekedy trvá tak dlho a len toto som chcel povedať
Nová vec. Povedal som, že sa nechcem pridať do Star Clubu, ale potom som dostal novú úlohu, ktorá hovorí, že sa pripojím k Star Clubu. Moje hodnotenia hviezdičkami sú stále nižšie a nižšie. A keď padne 0, stiahnem hru Tiež nebudem nútený pozývať priateľov. Budem mať len nesplnený quest. Yall sa nás tiež snaží prinútiť kupovať veci a 75 diamantových dolárových domov Opravte to.
Nemôžem otvoriť hru, pretože moje ID hry zlyhalo 😫
Hollywood Story®: Fashion Star Avontuur bkom
Cooking max - Eten kook spelle Arcade pjz
Mám problém zo včera, pretože sa sťahuje na 30 %, keď sa snažím hrať hru, ale nezobrazuje sa, tiež som reštartoval telefón, aby sa problém vyriešil, ale teraz sa to deje, opravte to teraz
Moja aplikácia stále nefunguje iv vymazal som verziu apk mod a chcem si založiť nový účet, ale stále sa prihlasuje do starého účtu s verziou apk iv skúšal som všetko, čo som mohol, ale stále to nefunguje, opravte to, keď budem e-mail vám naposledy bez odpovede
Milujem túto hru, pretože sa môžete obliekať a zarábať falošné peniaze a je to ako zarábať skutočné peniaze, a preto ju tak milujem
Milujem tieto hry, každý deň sa chcem obliekať a fotiť sa
Myslím že je to celkom dobrá hra
skvelá hra, ale neznášam čakanie na energiu a drahé šaty ako ČO!
Hry sú zábavné, ale akonáhle budete musieť začať platiť všetky tie dimiondy, naozaj nemôžete urobiť veľa
Hollywood Story®: Fashion Star Phiêu lưu hwi
Milujem túto hru, ale má príliš veľa doplnkov, ale milujem módu a milujem svoju postavu, už som na siedmej úrovni
Táto hra je dobrá, ale niekedy ťažká, napriek tomu sa mi podarilo otvoriť každé miesto, ale teraz je trochu nudná a príbehy sú tiež príliš chabé, myslím, že musíte pridať viac máp alebo vylepšiť príbehy, ďakujem za zlepšenie spôsobov, ako získať diamanty dal by vám 5 hviezdičiek, keby existovali nové a vzrušujúce príbehy a mapy🤩
Hollywood Story®: Fashion Star Aventura cpqz
Toto je úžasná hra. Ale všetko stojí diamanty a je to super drahé, veľa ľudí má tento problém a ja tiež, ale myslím si, že táto hra má ešte jeden problém, ktorý sa týka minihry vs je nemožné vyhrať a so šťastným leňochom robí jantár okrem nás úroveň 10 super skoro
❤✌
Milujem to, ale je ťažké získať diamanty
je to hrozné, ale môj problém je, prečo si musím kúpiť energetickú vec a oblečenie je príliš drahé, keď hovorím, že príliš drahé, myslel som PRÍLIŠ DRAHÉ.
Milujem túto hru ❤️ Dal som 4 hviezdičky, pretože si musíme kúpiť šaty v diamante a nedostaneme diamant, tak som jej dal 4 hviezdičky
Uzasna hra. Kupila som si aj clenstvo,ale veci aj tak drahe a za diamanty. Odporucam
Hollywood Story®: Fashion Star ጀብዱ xmcq