(iOS) Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight cheat kód neomezené peníze
Feb 7, 2022 3:41:03 GMT -5
Post by trolalovbahar on Feb 7, 2022 3:41:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neomezené peníze ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
No mě se ta hra líbí, ale... proč je všechno fialové, také schopnosti a pozadí a efekty. Důrazně doporučuji jít a zkontrolovat to your.Its ok, pokud mi nevěříte, ale musíte to opravit.
Hra se mi líbí, ale potřebuje více postav jako možná budoucí Gohan, tieon, kid trunks a Goten možná dokonce Ginyu
Je to opravdu dobrá hra, ale proč má reklamy, když skončíte a uděláte zápas
Tato hra je super pěkná. Ale říkám si, že postavy jsou příliš drahé. Prosím o snížení ceny. Miluji tě♥ jsi nejlepší.a poslední věc. Když dokončím porážku svého oppenta a on padne, chci ho srazit dolů. Přidejte to za mě. A jako na obrázku dva lidé házeli svou silou a oba silou udeřili doprostřed, aby viděli, kdo je moc silný. Doplní to prosím. Každý, kdo to čte, měl by si tuto hru stáhnout. Je nejlepší★♡♥★♥♡》》
Podívejte se na recenze. Zajímavá hra, ale potřebuje Pvp bitvy přes WiFi - Hotspot. Ale teď jsem to stáhl znovu a nenačte se
Opravte prosím chybu registrace do Pvp. Nelze se zaregistrovat, text ukazuje, že uživatelské jméno nebo e-mail se již používá, již používám vymyšlené jméno, jako je (hahshjkahsh), a stále se nemohu zaregistrovat.
Kdykoli bojujete s nepřítelem, nedovolí vám blokovat, když tam budete udeřit. Navíc funkce palubní desky je rozbitá a Ai také. Kdykoli se vrhnu na nepřítele, okamžitě tam vytáhnou údernou kombinaci. Ztěžuje jim dělat komba.
Tato hra je opravdu skvělá a zábavná na hraní, ale mám pár závad, které občas nedokážu zablokovat. můžete to prosím opravit. může to být jen můj telefon
Úžasná láska ke kombinacím, která můžete dělat. Jen možná mají trochu méně reklam
Myslím, že problém je nějak vyřešen. Prosím přidejte Co Op story mode a pvp?
GG
Líbí se mi ta hra, ale když jsem dostal nového bojovníka, nikdy jsem ho neviděl v tréninkovém režimu, ale líbí se mi
Pěkná hra, ale... Víte, co můžeme zlepšit, takže vám nechci říkat, abyste hru vylepšili pomocí dalších aktualizací
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight მძაფრსიუჟეტიანი qqz
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Action eclz
Dobrý den, toto je opravdu dobrá a kreativní hra. Vypadá to docela jednoduše, ale velmi dobře navrženo, něco přesně jako verze 2D Dragon Ball Z. Jen tak dál. Doufám, že k tomu přibudou další nové postavy včetně schopností. Zlepšení výkonu a multiplayer pro tuto hru i do budoucna. Děkuju.
bylo to super, ale chtěl bych mít druhý díl, který je super dračí koule
Hodnotím tuto aplikaci známkou 2, protože si koupím 2 postavy, které stojí 900+ a poté, co se vrátím do hry, ukončím hru. Hra resetovala moji postavu, kterou jsem si koupil, která stála 900+, ale nemohu ji použít a chci ji koupit znovu a můj drahokam, který jsem si koupil postavy, se vrátil na 0, plsss to opravilo.
Tohle je pro mě ideální hra. Bojová hra ze světa anime, kterou lze hrát bez wifi. Jednoduše beatufil. Pokud by to bylo možné, rád bych přidal postavu Meliodas ze Sedmi smrtelných hříchů (Nanatsu no Taizai) děkuji
TOTO JE NEJLEPŠÍ STICKMAN BOJOVÁ HRA, KTEROU JSEM HRÁLA!. Ale důvod, proč tomu dávám 3 hvězdičky, protože ostatním hráčům nemůžete posílat žádosti o přátelství, i když je zde tvůrce účtu a nemůžete hrát zápasy 5vs5, můžete hrát pouze PvP, takže prosím aktualizujte toto, bude to tak zábavné, když to aktualizujete .
Je to dobré, ale prosím přidejte duo nebo tým v PVP náladě Chci hrát se svým přítelem, proto dávám 2 hvězdičky
dobrá hra, ale pico je tak silné, že je nespravedlivé, prosím, přidejte hrdinu zdarma, že silného, přidejte hrdinu, kterého si můžete koupit za mince nebo upgradovat svého hrdinu úder hp nebo sílu
Úžasná hra ve srovnání s stickmanem. Existuje tolik postav a různých man. Úžasný! Ale je tu jen jeden problém, že někdy nejsou dostupné žádné reklamy. To je v pořádku, opravdu tam nejsou žádné reklamy pokaždé, když kliknu, abych měl reklamu. Druhá věc, kdy je klíč útoku někdy hacknut nebo se zastaví, takže to není dobré. Ale koncept a bojové schopnosti s tolika dobrými bojovníky, to vše je prostě úžasné!! Tato hra se mi líbila!!!!
Vypadá to a cítí se úžasně. Hra je úžasná, ale jediná špatná věc je, že je až příliš snadná. Což je velmi nudné. Tato hra může mít tolik potenciálu...
Zpočátku to bylo dobré, dokud jsem se nedostal k souboji s bossem v druhé části příběhového režimu. Ten boss napáchal waaayyy velké poškození jako jeden 2 speciální útoky, které mi zbyly skoro nějaké zdraví a já jsem způsobil malé poškození, musel jsem použít 5 Spirit bomb. Jinak je to dobrá hra
Tato hra je skvělá hra. Chci, aby přidali střet, když vy a protivník vystřelíte paprsek, se kterým se můžete střetnout
Dobrá hra ne tolik přidává a spravedlivý systém získávání mincí drahokamů a celkově dobrá hra, kterou můžete hrát, když nic neděláte.
Zatím dobrá hra, doporučuji vám stáhnout a hrát, pokud máte rádi dragon ball. Nicméně je tu několik problémů, 1. PvP je tak trochu vyřazeno dvěma způsoby, jak se můžete odpoutat u nekonečných komb, a že neexistuje žádná pasivní regenerace many kromě zásahu, takže je to v podstatě návnada na jinou osobu, aby používala kombinaci many a spamu. 2. za výhru se platí. Můžete brousit mince nebo dokonce drahokamy (což trvá dlouho), abyste odemkli nové bojovníky, ale za některé bojovníky musíte zaplatit peníze.
Spousta reklam, ale opravdu mi to nevadí, protože gameolay je nenáročná zábava. Není to hra na sezení a drcení celý den, ale sem tam jo.
je to zábavná hra, ale jediný problém, který mám, je ten, že postavy, které opravdu chceme, lze hrát pouze za zaplacené, myslím... opravdu musíme za tyto postavy platit? Opravdu doufám, že už budou hratelné a nebudou stát skutečné peníze. Balíčky jsou dost dobré jako při nákupu her, spíše než u každé postavy.
Je to skvělá hra, jediný problém je, když se pokusím podívat na reklamu, že tam není žádná reklama
Dobrý
Tato hra je úžasná, miluji nové aktualizace, nehrál jsem to od poloviny roku 2020, po 3. dni mě to omrzelo, ale tyto nové aktualizace jsou přesně to, co tato hra potřebovala. 😄
Tato hra je dobrá. Jediné, co mě frustrovalo, byly stejné pohyby postavy, i když se jejich vzhled změnil např. Naruto. Bylo by dobré, kdyby postava měla různé pohyby pro různé formy. Prosím, zvažte toto.
Při mém nikdy nekončícím hledání napůl slušné hry, kterou bych mohl chvíli hrát, tohle málem dostal. Jediným důvodem jsou reklamy, vím, že to nepřestane, chápu, že ty reklamy potřebujete. Nebudu ti to vyčítat. Ale ano, to je ono.
Tolik chyb a závad, takže mohu snadno vyhrát, ale tolik zábavy chci v této hře více hrdinů
Bylo by skvělé, kdyby si postavy hráče mohly regenerovat také zdraví a pouze v soubojích s bossy by mohl regenerovat zdraví i padouši. A souboje s bossy nemají časové limity. Bylo by také úžasné, kdyby postavy odemykaly nové schopnosti v soubojích s bossy, když má postava hráče plnou manu, ale nízké zdraví. Hra je docela dobrá, ale pokud jsou přidány tyto aktualizace. Bude to nejlepší
West Gunfighter Jangovar nifz
pvp je podvod, všiml jsem si, že když můj soupeř použil svůj ultimátní, zabralo to pouze 100 many, ale když jsem ho použil já, zabralo to 180 many. Přesně to se stane i v příběhovém režimu, kde počítač prohraje pouze 100, zatímco hráč ztratí 180 za hru. ultimate.A soupeři jsou počítače v Pvp, protože ostatní hráči uvedli, že soupeř reaguje okamžitě, jakmile je vypáleno ki.
Tato hra je skvělá, ale jediná věc je, že není nic nového. Odemkl jsem všechny postavy a teď jsem jen jakýsi board. Takže to, co říkám, je přidat další aktualizace, jako jsou nové postavy nebo nový příběh nebo cokoli, co učiní hru zábavnější, než jaká je právě teď. Pokračuji v hraní této hry, ale ne tak dlouho jako dříve. Začíná to být nuda, proto musí tvůrci přidat další. Ocenil bych, že yall do této hry přidáte více, protože pokud yall uděláte, yall by mohl mít více ppl
K mnoha videím. Nemělo by být video mezi každým bojem během příběhových misí. Volba x3 coinů je v pořádku, ale nucené hlídání jedné mezi misemi je špatné.
Tato hra je opravdu dobrá, dobře se hraje a dobře vypadá. Jediný problém je, že úrovně obtížnosti jsou příliš snadné. Zkuste udělat AI těžší porazit a dostane 4 hvězdičky
Miluji hru, je velmi náročná! Boj s počítačem dá hodně práce a miluji to! Váš tip pro vás je, že přestat dávat reklamy při každém jednotlivém boji – solidní 4/5