Post by trolalovbahar on Feb 7, 2022 3:44:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати токени ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2022 version ▞▞▞
гра була osoom, але млити гравець він дуже хороший
Класна гра
напиши це під трьома іграми три рази хлопне і під подужкою буде айфон.
Я люблю цю гру, у неї так весело грати, але я хотів би, щоб ми могли вибрати різні види тварин, окрім кішки, але це дивовижно, і будь ласка, запрограмуйте її, щоб ми могли запросити друзів пограти або щось подібне. Дякую.
Ви ледве можете грати в гру. він завжди втомлений, а сон займає занадто багато часу.
Talking Tom має розмовляти, ця програма не розмовляє. Раніше я розважався, спілкуючись із Томом на одному зі своїх телефонів, але я більше не користуюся цим телефоном, я навіть не можу підключитися до нього, тому що ми не можемо згадати пароль, щоб він не дозволяв нам користуватися телефоном, тому я не знаю, чому цей не працює, але б'юся об заклад, якщо я спробував інші, вони, ймовірно, теж не працюють
Гра зовсім непогана. Реклама насправді теж не проблема. Я просто вимикаю інтернет.
Чому я як качаю Тома то мені вибиває код помилки -108
Talking Tom Cat 2 для Android. Особливості програми: Жанр: розважальний симулятор. Розробник: OutFit 7. Підтримка Multitouch: Є. Версія гри: 2.0.3
My Talking Tom Friends MOD APK [1.9.0.7] Необмежена ...
Нормально
Причина, чому я поставив цьому трійку, полягає в тому, що це дуже хороший додаток, мені подобається! Але... шлях до багатьох оголошень. У мене є проблеми з гнівом, і я дуже злюсь, бо є шлях до багатьох. Однак ви можете ввімкнути режим польоту! Це чудова гра для подорожі
Цікаво)))
Ахахахааха
Дуже хороша гра означає, що я ніколи не грав у таку гру, тому я оціню цю гру на 5 зірок,⭐⭐⭐⭐⭐
My Talking Tom Friends - Остання Версія Для Android
Я шутю 5зірок
Він відстає на моєму телефоні з 3 ГБ оперативної пам’яті після рівня 30, не можу грати в міні-ігри через затримки.
My Talking Tom Casual abim
Очень класная гра!!!♡♥♡♥♡♥
Ся гра в 3:00 там не том а діявол якийсь сидіти ви нормально розраб ?
,ЦАМЮЄЄ3аж їкацсюжє
Існує багато реклами, є багато затримок, і щоразу, коли я виходжу з чогось в іграх на ній, вона переходить прямо до реклами, і гра постійно виганяє мене (будь ласка, спробуйте це виправити)
Дуже хороша гра, але так багато реклами, я віддаю перевагу грати офлайн
Мій говорить Том менше подорожує по африканському континенту. Мені трохи нудно, коли я думаю взяти його в подорож. Я знаю, що це Азія чи будь-яка інша країна, за винятком будь-якої з африканських країн.
Я люблю цю гру, але я хотів би, щоб у неї було більше безкоштовних скінів.
чому "щоденні завдання" такі дрібниці з тих пір, як я оновив? Щоб виконати завдання, потрібно входити і виходити з ігор і натискати значок "рівень". М'яко кажучи, це дуже дратує. Будь ласка, виправте, поки я чекаю наступного оновлення, інакше я видалю гру, яка мені дуже подобалася так довго. Інша проблема, НЕ МОЖНА грати, коли дані увімкнені, вона постійно застряє, Obe навіть не може отримати «безкоштовні» подвоєні ваші монети ігри, оскільки ви НЕ МОЖЕТЕ грати в Інтернеті!!!!!ВИРІСУЙТЕ ЦЕ ШКОЛЬКО БУДЬ ЛАСКА. Дякуємо, Ді
Ігри про кошеня тома ска. Встановити мій розмовляючий ...
з нею як що за говорити в 3 чиса ночі вона говорі жахливі речі🤔
Sonic Jump Pro आर्केड गेम fnwo
ДУЖЕ БАГАТО РЕКЛАМ!! ЦЕ ГРА, НАВІЩО ТАК БАГАТО РЕКЛАМ?
Benim Konuşan Tom'um Gündelik hlt
My Talking Tom Εύκολα jgq
Навіщо ці діаманти, куди пропали 2 зілля і куди пропалі міні ігри
Дуже гарна гра Давно вже не гравець, але знову згадав про неї та вирішив грати раджу качувати цю гру
Мені подобається ця гра, він вміє розмовляти, чути музику та говорити, вау круто, я ставлю 5 зірок
Напишіть це під трьома іграми хлопніть під подушку п'ять раз і буде телеіон
Принцип гри ідеальний, і я б погодився, якби це було платно. Однак його руйнує надзвичайно дратівлива реклама. Мій син хотів би грати та розважатися, а не дивитися й пропускати рекламу. Воно скручене. Не рекомендував би.
Download My Talking Angela 2 on PC with MEmu
Чудова гра, але я вважаю дурним, що для того, щоб крутитися на колесі робота, ви повинні дивитися рекламу та натискати на робота